fredag 31. oktober 2008

Hva skal man gjøre på en fredagskveld?

Om man skal ta en rolig fredagskveld hjemme eller sammen med venner uten alkohol så har jeg tenkt litt; hva skal man finne på?
I det siste har jeg ikke hatt lyst til å dra ut på fest eller på byen, rett og slett kjent at jeg ikke orker å kaste vekk dagen etter da man ligger ødelagt og føler at hele verden snurrer. Jeg har kommet på noen forslag til de som kanskje sitter hjemme og kjede vettet av seg når de vet at mange av vennene er ute på rall på hva man skal finne på.

1. Sorter kleskapet, kast det du ikke bruker og det som er utbrukt. Lag brettekant i skapet, det blir så mye hyggeligere når man skal finne seg klær.

2. Vask rommet/leiligheten mens du hører på favorittmusikken din

3. Lag deg ditt eget hjemme-spa. Skrub føttene, peel ansiktet og smør hele kroppen inn i fuktighetskrem og nyt stillheten.

4. Se en god film med masse god mat eller sjokolade enten alene eller sammen med en venn som også trenger en rolig kveld.

5. Man kan alltids gjøre alt det man har utsatt lenge som f. eks: ta oppvasken, rydde i hyller, lakke neglene osv...

6. Om du har en hobby som kan være så mangt som for eksempel å spille gitar, male, plante blomster og så mye annet, sett av tid til å gjøre litt som du liker som du kanskje føler du ikke får god nok tid til i hverdagen.

7. Bruk lang tid på å lage favoritt-retten din og nyt den med et glass god vin eller kanskje bare et glass med brus.

8. Se alle de typiske seriene som går på tv som du kanskje brukte å se med foreldrene dine når du var litt yngre og var tidlig hjemme på kveldene.

9. Sett på musikk og dans og syng høyt med mens du sprader rundt i morgenkåpen din eller nattpysjen, du aner ikke hvor frigjørende det er å leke popstjerne mens du hyler inn i hårbørsten!

10. Sov! Søvn er en ting man aldri kan få nok av med mindre man ikke jobber eller går på skolen. Uka har kanskje vært lang og man er sliten og da frister det kanskje med nyvaska sengklær og en herlig drøm.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Istedet for å kaste klær man ikke bruker, kan man gi til fretex eller ha en byttekveld med venner! Ting man selv ikke liker eller passer, er det sikkert noen som vil ha, og omvendt:D

Kaja Flatø sa...

Kjempelurt ! :) Fint at du sa det.